U novom broju donosimo recepte i zanimljive priče iz svijeta kulinarstva:
Okusi proljeća
Zeleni gospodar stola: Piletina i janjetina sa špinatom, njoke, pite, juhe, palačinke, domaće tagliatelle, salate, umaci, omleti...
Aromatično: Mirisno pečenje, janjetina, piletina...
Salata za užinu: S paradajzom, gljivama, piletinom ili tunjevinom
Slatki kutak: Panna Cotta, kuglofi, orahnjače...
Čuvar arome: Napravite torte, peciva, ribu, meso s medom...
Najbolje poslastice: Tiramisu torta, Raffaello torta, Nutella Cheesecake, Brownie torta
Dijetalna kuhinja: Slatkiši bez šećera
Gastro putovanje: Šta se jede u Toskani
Kuhaj za vikend, jedi cijelu sedmicu
Brzi obroci za cijelu porodicu
Trešnje: Slastice, kokteli, salate, namazi...
Savjeti za korištenje rerne Zašto vam jelo ne uspijeva Zašto so ide u čokoladu, a šećer u supu Domaći hljebovi i peciva Koje kuhinjske alate treba redovno mijenjati Zašto je dobro jesti ljuto Deserti „nabrzinu“