SPORT

BURAN RAZVOD Jedan od najboljih svjetskih tenisera u vezi je s Hrvaticom Donnom Vekić

Odlučio sreću pronaći s nekom drugom

(Mi. K.)

27.4.2015

Sjajni švicarski teniser Stanislas Wawrinka, trenutno deveti igrač svijeta i prošlogodišnji pobjednik Australian Opena, zatražio je razvod od svoje 40-godišnje supruge Ilham Vuilloud.

Njih dvoje navodno žive odvojeno već oko pet mjeseci. Prema izjavama sada već bivše gospođe Wawrinka, razvod je bio sve samo ne miran i civiliziran.

Čini se kako je odnosima između bivših partnera vladala pozamašna količina laži i tajni, što je i bio jedan od glavnih uzroka prekida.

Ugledni švicarski portal "Blick" tvrdi da je jedan od mogućih razloga kraja ljubavi Wawrinke i Ilham hrvatska teniserka, 18-godišnja Osječanka Donna Vekić.

Švicarci pišu kako kuloari tvrde da je odnos između pobjednika Australian Opena 2014. i talentirane teniserke već duže vrijeme više od flerta.

- Mi smo vrlo dobri prijatelji. Lako se vežem s dečkima na ATP turneji kada se zajedno družimo na turnirima - otkrila je Donna medijima prije nekog vremena.

Tada se njihov odnos zaista činio kao prijateljski. No sada, prema pisanju "Blicka", sama činjenica da je Stanova supruga koristila vrlo teške riječi u opisu njihova razvoda prošle sedmice govori u prilog tome da je Švicarac odlučio sreću pronaći s nekom drugom.

- Stan je želio svoju slobodu natrag. Odlučio je to podijeliti sa svijetom bez mog saznanja - opisala je Ilham.