BIZNIS

ŠPARKASTIČAN PLAN ZA STAN Akcijska ponuda stambenih kredita uz grejs period otplate od 6 mjeseci

Promotivna ponuda "Sparkasse banke"

Autor:Mi. K.

27.4.2015

U svojoj novoj Šparkastičnoj ponudi kredita "Sparkasse banka" je predstavila stambeni kredit s najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu te obezbijedila u prvih šest mjeseci otplate svojim klijentima grejs period.

U okviru promotivne akcije posebno se ističu novokreirani kreditni paketi GOLD, SILVER i STANDARD s kojim je moguće ostvariti dodatno sniženje kamatnih stopa za odabrani kredit i ispunjenje svih zacrtanih planova. 

- Ovog puta smo za naše klijente pripremili Šparkastičan plan za stan, odnosno jedinstven način za kupovinu i opremanje vlastitog stana ili nekretnine. Pored mogućnosti otplate u prvih šest mjeseci uz grejs period, dajemo mogućnost našim klijentima da bezbrižno u ovom periodu opreme svoju nekretninu prema sopstvenim željama. Uz novi stambeni kredit s grejs periodom otplate, početak otplate kredita je znatno olakšan, jer je vraćanje glavnice kredita odgođeno za prvih šest mjeseci u okviru koje se vraća samo 2 posto kamate -  Alma Kratovac, Direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom "Sparkasse banke".

alma-kratovac

 Alma Kratovac, Direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom "Sparkasse banke"

U slučaju roka otplate do 10 godina dogovara se fiksna kamatna stopa. Svim zainteresiranim je na raspolaganju neograničen iznos kredita uz rok otplate do 30 godina i naknadu za obradu kredita od samo 0,5 posto.

- Akcijska ponuda kredita uključuje i kredite za ostale namjene, ali i posebno kreirane kreditne pakete s kojim se dodatno snižava kamatna stopa, što će sigurni smo zanimati naše klijente. Sve potrebne informacije o akcijskoj ponudi je moguće dobiti putem www.sparkasse.ba, pozivom u naš Info centar na broj 033 280 300 ili direktnim dolaskom u bilo koju od naših poslovnica - dodala je  Kratovac.