REGION

BIVŠI NBA IGRAČ U TRANSU Pivom "nalivao" četničke komandante Kalabića i Đujića!

Darko Miličić godinama demonstrirao "umijeće pod koševima"

A. Vr.

26.4.2015

Darko Miličić je godinama demonstrirao "umijeće pod koševima", kada je završio sa košarkom oprobao se u ringu, a sada se pokazao u kafani .

Miličić je pao u trans zbog pjesama Baje Malog Knindže, nag do pojasa pevao na sav glas, ispijao flaše piva i povremeno "nalivao" tetovaže četničkih komandanata Nikole Kalabića i Momčila Đujića.

Uvjerite se sami kako se u kafani ponađa Darko Miličić:

Podsjetimo, srbijanski centar visok 213 centimetara i težak 125 kilograma bio je "predodređen za NBA supezvijezdu".

Danas nestvarno zvuči podatak da su na NBA draftu 2003., vjerovatno najjačem draftu u historiji, iza njega ostali Carmelo Anthony, Chris Bosh, Dwayne Wade, TJ Ford, Nick Collison....

Miličić je bio drugi pick, a ispred njega je bio samo - LeBron James.

Uzeli su ga Detroit Pistonsi, ekipa koja je gajila šampionske ambicije, ali svi njihovi planovi su propali u vodu kada je generalni menadžer na draftu rekao ime - Miličić. Jer srbijanski košarkaš danas je sinonim za najveću prevaru u historiji košarke.

Čovjek je u dvije i pol godine Detroita odigrao 152 utakmice s prosjekom od 1.6 koševa po utakmici.

Ostatak NBA karijere proveo je u seljakanju po klubovima.

Igrao je za Orlando, Memphis, New York, Minnesotu, Boston (jednu jedinu utakmicu) da bi 2012. godine rekao da njegova karijera više nema smisla.

 

srbijanski centar visok 213 centimetara i težak 125 kilograma bio je predodređen za NBA supezvijezdu, prenosi jutarnji.hr.

Danas nestvarno zvuči podatak da su na NBA draftu 2003., vjerovatno najjačem draftu u historiji, iza njega ostali Carmelo Anthony, Chris Bosh, Dwayne Wade, TJ Ford, Nick Collison.... Miličić je bio drugi pick, a ispred njega je bio samo - LeBron James.

Uzeli su ga Detroit Pistonsi, ekipa koja je gajila šampionske ambicije, ali svi njihovi planovi su propali u vodu kada je generalni menadžer na draftu rekao ime - Miličić. Jer srbijanski košarkaš danas je sinonim za najveću prevaru u historiji košarke. Čovjek je u dvije i pol godine Detroita odigrao 152 utakmice s prosjekom od 1.6 koševa po utakmici. Ostatak NBA karijere proveo je u seljakanju po klubovima. Igrao je za Orlando, Memphis, New York, Minnesotu, Boston (jednu jedinu utakmicu) da bi 2012. godine rekao da njegova karijera više nema smisla....

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/153487/bio-drugi-pick-nba-drafta-a-danas-je-seseljevac-i-los-kick-bokser#sthash.zmwOo9sh.dpuf