LIFESTYLE

NEVJEROVATNO Ima 22 godine i 190 kila i želi se još udebljati pa jede dnevno 10.000 kalorija

Nije jedina u ovom poduhvatu

(Al. Ti.)

23.4.2015

Pretilost  je sve češća pojava i može biti vrlo opasna. Srčani udari, bolesti srca, dijabetes, pa čak i neki oblici raka su posljedica pretilosti. Ipak, dok postoje djevojke koje se bore protiv pretilosti, ova mlada dama se bori da ostane debela.

Caitlin Finley ima samo 22 godine, a teška je 190 kg i ne srami se svoje težine. Ona zarađuje novac na način da svaki dan jede nezdravu brzu hranu i postavlja snimke na Internet, a njen cilj je da postane poznata zbog svoje težine.

Ona dnevno unosi čak 10.000 kalorija da bi ostvarila svoj san, a što je najgore, ima punu podršku svoje majke Dorothy koja je njen lični fotograf i dostavljač hrane.

Caitlin i njena majka u ovome ne vide ništa sporno i nisu jedine, Naime i 52-godišnja Britanka Gayla Neufeld zarađuje za život kao pretili webcam model.

Gayla kaže da se kao mlada izrazito sramila svog trbuha, a sada njime zaluđuje muškarce širom svijeta. Kilaža joj varira između 150 i 200 kilograma, a preko interneta upoznala je svog sadašnjeg supruga Lancea koji je njen najveći obožavatelj.