LJEPOTA I MODA

ODUŠEVILA ALI I RASPLAKALA SVE Donna Ares na modnoj pisti

Zatvoren 34. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO

(M. C. ) - E. S.

23.4.2015

Dostojan epiteta svjetskih modnih manifestacija 34. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO okončan je senzacionalnom modnom revijom Marije Perić upotpunjenom perfomansom koji je zvanice oduševio ali i rasplakao.

Modna revija najnovije kolekcije ekskluzivnih torbi ove kreatorice počela je interpretacijom Deena Backovića. Reviju nosile su poznate ličnosti između ostalih Dajana Rosuljaš, Hana Hadžiavdagić, Tanja S. Đurović i drugi.

revija1

Revija ove kreatorice zatvorena je izlaskom na pistu Done Ares poslije čijeg defilea zvanice 34. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO SU USTALE odavši joj poštovanje.

Revija Marije Perić otvaranjem šampanjca na sceni svečano je zatvorila 34. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO. 

Inače prije nekoliko dana teško oboljela pjevačica Donna Ares održala je veliki humanitarni koncert u sarajevskoj dvorani Zetra, koji je imao za cilj pomoći oboljelima od raka.

Međutim, nekoliko dana nakon koncerta, kada su se slegle emocije, Donna se suočila s brojnim negativnim komentarima, na koje nije mogla ostati ravnodušna.

- Gade mi se razni komentari koji se odnose na rogove, i na to da bolest koristim kao marketing, zatim pitanja "šta je s običnim svijetom koji je bolestan", a ljudi ne vide da se za običan svijet koncert i pravio, ne bi li se nekome pomoglo. Jadni smo da jadnije ne može biti. Ovdje samo pomaže odlazak iz ove tuge zvane BiH jer, ako neko nije shvatio namjeru koncerta da se pomogne drugima, a ne meni uz tolike pozive i reklamu, onda s nama nešto ne štima. Ovo me samo čini još jačom, ali i zabrinutijom za svu našu djecu. Sretna sam što sam odrastala u normalnijim vremenima za koja nove generacije, nažalost, nikad neće saznati - napisala je Ares na svojoj Facebook stranici.