GLOBUS

STRAVIČNA NESREĆA Dvogodišnjak gurnuo mamu u okno lifta, umrla na mjestu!

Doživotna trauma

Autor:(A. Vr.)

23.4.2015

Ženu koja je poginula kada je pala u otvoreno okno dizala, najvjerojatnije je gurnuo njen dvogodišnji sin, objavila je kineska policija.

"Iznosila je smeće ali na putu dolje su joj ispali ključevi i zamolila me da joj pomognem. Rekao sam joj da ću ručno podići lift jedan sprat, a vrata ostaviti otvorenima kako bi dohvatila ključeve.

Pali su joj u uzak prostor između liftai petog kata" prepričao je Yang Shao, domar zgrade u kojoj je živjela stradala Xie Hong Feng, javljaju agencije.

"Otišao sam do njenog sprata i vidio sam samo dvogodišnjeg sina. Pitao sam ga gdje je mama. On je samo rekao da ju je gurnuo. Pogledao sam preko ruba i vidio tijelo. Odmah sam ga sklonio i nazvao policiju" rekao je Shao.

"Nažalost, nema nikakve nadzorne kamere na tom spratu osim one unutar lifta pa ne možemo znati što se dogodilo, ali ako dječak tvrdi da ju je gurnuo morat ćemo to prihvatiti.

"Nećemo podizati nikakve optužnice. Ovo je očito bio nesretni slučaj", objavio je glasnogovornik policije.

"Najtužnije od svega je to što ne samo da sam izgubio ženu, nego što postoji mogućnost da će sin čitav život morati nositi krivnju zbog toga što ju je on ubio", shrvan je otac Tang Hsieh.