CRNA HRONIKA

Teže povrijeđen 72-godišnji pješak kod Prijedora

Završen uviđaj o saobraćajki

M.Z.

21.4.2015

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 10 i 40 sati na magistralnom putu Prijedor- Banjaluka u mjestu Kozaruša teže je, kako “Avaz” saznaje, povrijeđen pješak Fuad Arnautović (72) iz Banjaluke.

saobracajka-1

On je nakon nesreće kolima hitne pomoći prebačen u opštu  bolnicu u Prijedoru gdje je kako saznajemo zbog težih tjelesnih povreda, preloma potkoljenice desne noge i preloma karlične kosti, zadržan na daljnjem liječenju, na odjelu hirurgije.
 
Prema nezvaničnim saznanjima nesreća se dogodila u trenutku kada je Renault megan za čijim se upravljačem nalazio N.R (29) iz Prijedora ,krećući se iz pravca Banjaluke, prednjim lijevim dijelom automobila udario pješaka koji je prelazio magistralni put.

saobracajka-3

Alkotestiranjem je utvrđeno  da je vozač megana bio trijezan. U cilju istrage dežurni tužilac je naložio i uzimanje krvi na analizu od povrijeđenog pješaka.
Uviđaj o nesreći obavila je PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora. Magistralni put Prijedor- Banjaluka je nakon kraćeg prekida prohodan za saobraćaj.