LIFESTYLE

Pet najbržih puteva do ludog ženskog orgazma

Opustite se i uživajte u akciji

Mi. K.

19.4.2015

Činjenica da svaka žena doživi scenarij u kojem ne dođe do vrhunca, nije nimalo zabrinjavajuća tvrde stručnjaci. Iako ne postoji provjereni trik kojim vas možemo utješiti, savjetujemo da provedete neko vrijeme eksperimentišući i donosimo pet trikova koji će vas sigurno dovesti do cilja.

Penetracijom do eksplozivnog orgazma

Dugotrajna, senzualna penetracija itekako je poželjna. Prije negoli vaš odabranik krene u akciju, stavite jastuk ispod stražnjice te se po intimnom djelu namažite lubrikantom, čime ćete mu omogućiti lakši pristup do G točke. Muškarac neka se kreće polako i radi kružne pokrete.

Strast i nježnost - nepogrešivi izbor

Mješavina senzualnih pokreta i poljubaca po intimnim dijelovima tijela recept su za siguran orgazam. Kad ste na vrhuncu jasno mu recite da uspori i izljubi vas, intimni poljupci pomoći će vam da se opustite.

Donjim rubljem do vrhunca

Ostavite na sebi donje rublje što je duže moguće. Neka vas partner mazi i ljubi oko gaćica i grudnjaka, istovremeno stimulirajući intimni dio.Nakon samo nekoliko minuta jasno mu dajući do znanja kada želite akciju.

Položaj 69 uvijek pali

U ovom položaju oba partnera uživaju u nježnosti i strasti oralnog seksa. Pratite njegove pokrete i strastvenim poljupcima i uzdasima mu dajte do znanja kada je na pravom putu. Kada osjetite da je muškarac na samom vrhuncu vrijeme je za drugu rundu strasti. Odaberite pozu koja vam garantira najjači orgazam i uživajte.

Seksualnim pomagalima zasladite užitak

Garantirani vrhunac garantovan je već pri pomisli na ono što slijedi. Izvucite Isprobajte vibrirajuću kapsulu  i proslijedite je svom dragom u ruke. Neka vam stimulira dijelove oko klitorisa i kombinira s oralnom igrom.