NOGOMET

Za Luku Modrića gotova sezona?

Loše vijesti iz Madrida

Fena

19.4.2015

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić zbog ozljede ligamenata desnog koljena mogao bi biti izvan terena između 5 i 6 sedmica, prva je procjena fizioterapeuta Real Madrida nakon utakmice protiv Malage koju je Modrić napustio u 58. minuti.

Modrić je u duelu s veznim igračem Malage Recijom primio udarac u desno koljeno te mu je medicinska služba pružila pomoć na travnjaku kojeg je zatim napustio.

 Igrači Real Madrida zabrinuti su zbog njegove ozljede, izjavio je suigrač hrvatskog reprezentativca James Rodríguez nakon utakmice u kojoj je Real Madrid pobijedio s 3-1.

- Jako nas brine njegova ozljeda, nadamo se da će biti u redu. Izašao je iz igre da ga liječnici pregledaju. Luka ima kvalitetu, fizičku snagu, primanje lopte, dodavanje, udarac, gol. On je igračina, rekao je James.

Real Madrid još uvijek nije službeno objavio o kakvoj je ozljedi riječ no podno stadiona Santiago Bernabéu proširila se vijest da će pauzirati između 5 i 6 sedmica. 

Izvjesno je da Modrić neće igrati u srijedu protiv Atlético Madrida u uzvratnoj utakmici Lige prvaka, a čini se da neće igrati niti Gareth Bale koji je ozlijedio lijevu nogu u 4. minuti.

- U ovom trenutku ne možemo reći ništa. Pregledat će ih idućih dana. Nisu potpuno izgubljeni, izjavio je trener Carlo Ancelotti.

 Sportski direktor Real Madrida Emilio Butragueno rekao je:

- Te ozljede nas brinu jer su samo četiri dana do uzvrata četvrtfinala. Još uvijek čekamo medicinske nalaze, no nespokojni smo.

 Modrić se u martu vratio na teren nakon izbivanja od 114 dana zbog ozljede lijeve noge na utakmici Italije i Hrvatske.