REGION

NOVI DETALJI SILOVANJA U CENTRU BEOGRADA! Ljekar tvrdi: Nisam je silovao, Tanja je željela oralni seks

Nakon što su zajedno kockali u kazinu

(M. C. )

18.4.2015

Doktor Ratimir P. (46), koji je uhapšen zbog sumnje da je 3. aprila poslije svađe u jednoj beogradskoj kockarnici silovao Tanju M. (31), rekao je na saslušanju da je ona sama pristala da ga oralno zadovolji u automobilu!

- Upoznali smo se te noći u kockarnici, za ruletom. Poslije smo zajedno krenuli i ponudio sam joj da je odvezem kući. U kolima je želela da me oralno zadovolji. Nisam je silovao niti primoravao na bilo šta. Taj oralni seks sam snimio i telefonom – kaže Ratimir.

Tanja M. je ispričala policiji, da je Ratimira upoznala u poznatom beogradskom kazinu, u kom je bila s mužem. Kada su prokockali sav novac, otišli su kući, ali pošto joj je suprug zaspao, Tanja je odlučila da se vrati u kazino i pokuša da vrati izgubljeni novac, prenosi telegraf.rs..

Ponijela je sa sobom 600 eura i otišla nazad u kockarnicu. Tamo je primjetila muškarca koji je i prije toga cijele noći posmatrao, a u trenutku kad je krenula kući, prišao joj je Ratomir.

On joj je, navodno ponudio da je preveze do kuće, što je ona, kako je navodno rekla, nesmotreno prihvatila, jer je ostala bez novca.

Policiji je dalje ispričala da je djelovao pristojno i da ništa nije ukazivalo na ono što se kasnije dogodilo.

Čim je ušla u njegov automobil, parkiran u blizini, prema njenim navodima, ljekar je počeo da je udara.

Osumnjičeni nasilnik joj je tražio da ga oralno zadovolji, a kad je odbila, uslijedile su batine.