BIH

Na novoj INA benzinskoj stanici u Neumu predstavljen Fresh Corner

U modernizaciju i rekonstrukciju je uloženo preko milion KM

Redakcija

18.4.2015

Predstavici Holdine d.o.o. Sarajevo, članice INA Grupe u BiH, jučer su svečano pustili u rad novu benzinsku stanicu u Neumu u čiju modernizaciju i rekonstrukciju je uloženo preko milion konvertibilnih maraka. U sklopu objekta kupcima je predstavljen i novi gastro koncept pod nazivom Fresh Corner koji je prvi ovog tipa na INA benzinskim stanicama u BiH.

“Corner predstavlja gastro kutak koji obuhvata dnevnu ponudu peciva, sendviča, toplih i hladnih napitaka koje ćemo ponuditi kupcima u sklopu naših benzinskih stanica. U fokusu naše filozofije poslovanja je kupac, te je naš cilj da širenjem ponude kroz Fresh Corner kupcu ponudimo vrijednost više na INA benzinskim stanicama” izjavio je Vjekoslav Ivandija, izvršni direktor za maloprodaju Holdine i Energopetrola u BiH.

ina55

Ovim povodom, predstavnici Holdine su uručili donacije Dječijem vrtiću Neum i Kulturno-umjetničkom društvu Linđo iz Neuma kao vid podrške njihovom radu i doprinosu zajednici.

„Naš cilj je biti aktivan subjekt u svakoj zajednici u kojoj smo prisutni kroz učešće u pozitivnim inicijativama koje pomažu izgradnji zajednice. Ovakvu vrstu pomoći smatramo svojom obavezom kao društveno-odgovorna kompanija i moram istaknuti da mi je veliko zadovoljstvo da smo u mogućnosti i na ovaj način doprinijeti Neumu kao gradu koji nam je izrazio dobrodošlicu. Mi možemo obećati da ćemo i u budućnosti nastaviti poklanjati pažnju podršci pozitivnih lokalnih inicijativa, udruga i drugih vrijednih subjekata“ rekao je Ivandija.

ina44

Nova INA benzinska stanica u Neumu će kupcima ponuditi Euroclass gorivo premium kvalitete koje se eksluzivno može kupiti u INA i Energopetrol maloprodajnoj mreži u Bosni i Hercegovini.

U Bosni i Hercegovini, INA maloprodajna mreža broji ukupno 44 benzinske stanice od kojih je 10 modernizirano u skladu sa najvišim standardima, a u toku 2015. godine je planirano izgradnja 4 nove benzinske stanice na autoputu, tačnije odmorištima Kravica i Lepenica.

ina33

ina11

ina22