LJEPOTA I MODA

Kylie Jenner osvanula na naslovnici Teen Voguea te otkrila interesantne detalje

Pokupila skoro sve od svoje slavne porodice

J. Be.

17.4.2015

Mlađahna Kylie Jenner pokupila je skoro sve od svoje slavne porodice pa tako i činjenicu da voli javno pričati o svom životu.

Nakon zapanjujuće transformacije iz male i pomalo neugledne djevojčice, 17-godišnja Kylie preko noći se pretvorila u pravog komada. Tako je snimila brojne modne naslovnice i editorijale, a posljednju u nizu bila je ona za Teen Vogue.
 
Osim slika, gdje je svoje velike usnice napokon izložila prirodnoj boji, Kylie je otkrila i nekoliko zanimljivih činjenica o sebi. Kao prvo, otkrila je kako želi djecu s 27 godina. 

- Jako je zabavno biti tetka. Kad gledam u budućnost, želim imati milion curica. Imati sestre je najbolje. I sa svakom imam drugačiji odnos. Kim mi daje modne savjete, Khloe je uvijek najbolji savjetnik, a Kourtney mi je kao druga mama - započela je.
 
Priznala je i kako čita komentare ispod slika koje objavljuje, ali i kako više preferira prirodni izgled. "Ne nosim šminku, osim kad ne moram, jer kad se šminkam, volim se našminkati pošteno. Tada mi ne treba 20 minuta da se spremim. Kad je u pitanju izlazak, treba mi 2 i pol sata za uređivanje. Posebno volim umjetne trepavice", otkrila je ponešto o svojoj beauty rutini.
 
Osvrnula se i na kupovinu svoje prve kuće, vile u Calabasasu, koja se procjenjuje na 2,7 miliona dolara. 

- Selim se kad navršim 18. To je veliki korak, ali ja sam spremna. Željela sam kuću blizu obitelji, s velikim vrtom za psa, a i moje cipele ne stanu više u stari ormar.
 
O njenom starijem dečku, reperu Tygi nije bilo riječi, iako je već svima jasno da su zajedno, s obzirom da se posljednjih mjeseci ne odvajaju jedno od drugoga.