LIFESTYLE

Studentica iz pornića u biblioteci otkrila najbolesnije stvari koje su muškarci tražili od nje

Skandal joj donio više dobra

(Al. Ti.)

11.4.2015

Kendra Sunderland vjerovatno je već svima postala poznata, s obzirom na to da je od obične djevojke vrlo brzo postala gotovo zvijezda. Ukratko, ova 19-godišnjakinja postala je slavna kao "djevojka iz biblioteke", nakon što je njen pornić snimljen u Oregonskoj Univerzitetskoj biblioteci postao internetski hit.

Uhapšena je i optužena za nedolično ponašanje u javnosti, no od toga je imala više koristi nego štete. Dobila je novi posao i cijelu duplericu u Penthouseu.

Danas je ona jedna od najpoznatijih, ako ne i najpoznatija djevojka koja se skida pred kamerama. Ima svoju stranicu PlayWithKendra.com, na kojoj joj korisnici mogu platiti da napravi baš sve što im padne na pamet. Doslovno, baš sve.

"Jedan tip je htio da pomirišem svoje pazuhe, što je bilo čudno. Napravila sam to jer sam upravo stavila dezodorans pa su lijepo mirisali", ispričala je za Huffington Post.

Ipak, neki zahtjevi bili su i njoj prečudni.

"Drugi tip je htio da ližem đon svoje cipele i da zbilja slinim po njemu. S obzirom na to da me plaćao za to, pokušala sam odglumiti da to radim, no on je htio da to bude intenzivnije pa sam ga pozdravila. Zbilja me izluđuje kad dečki imaju čudne fetiše, poput incesta. Jednostavno ne želim razgovarati o takvim stvarima", rekla je Kendra.

Trenutno traje suđenje zbog optužbi za nedolično ponašanje u javnosti. Iako je to samo prekršaj, Kendra se boji da će je proglasiti seksualnom prijestupnicom, što znači da će biti u registru i dugo će biti tako označena. Sljedeća sudska rasprava je ovog mjeseca, a ona se trudi misliti pozitivno.