LIFESTYLE

CRNA UDOVICA Zavodila muškarce, a onda ih drogirala i pljačkala

Policija uhapsila prevaranticu

(Al. Ti.)

2.4.2015

Argentinska prevarantica Sofia Davila (21) na svoj je Facebook profil postavljala izazovne i provokativne fotografije. Zavodila je muškarce putem te društvene mreže te im predlagala da se nađu i imaju spolni odnos.

No, kada bi se našla s naivnim muškarcima, u piće bi im nasula drogu i pričekala da se onesvijeste. Potom bi im "opljačkala" stan.

"Flertovali smo oko dvije sedmice prije nego što je predložila da se nađemo. Otišli smo u motel i odlično se proveli, pa sam pristao da se opet nađemo. Sljedeći put je ona došla kod mene i donijela alkohol koji smo zajedno popili, a ja sam se potom onesvijestio", ispričao je Diego Escalante, jedan od prevarenih i pokradenih muškaraca.

"Kada sam se osvijestio, noge i ruke su mi bile vezane, a dvojica muškaraca su iz mog stana iznosili televizor i druge tehničke uređaje", rekao je Diego.

Nakon zločina, Davila je sama otišla u policiju i prijavila krađu. Tvrdila je kako su je dvojica muškaraca istjerala iz stana i da im se nije mogla suprotstaviti.

No,, policiji je bila sumnjiva jer su već imali dosta prijava muškaraca koji su pokradeni nakon što su noć proveli sa ženom koju su upoznali na društvenoj mreži. S obzirom da su imali njen opis, odlučili su je zadržati na ispitivanju.

Davila je priznala kako je spavala, a potom i opljačkala više od 15 muškaraca. Uhapšena su i dvojica saučesnika.

Navodno je na nedjela bila prisiljena kako bi vratila dug dileru.