GLOBUS

PUTIN JE HOMOSEKSUALAC Ovaj "tajni snimak" ruskog predsjednika to dokazuje?!

Nevjerovatna priča iz Rusije

(A. Vr.)

1.4.2015

Tajne službe američkih država, čiji izvori još uvijek nisu otkriveni, došle su do audio i video snimaka koji svjedoče o intimnoj povezanosti ruskog predsjednika sa nepoznatim muškarcem.

Vladimir Putin je u posljednjih nekoliko mjeseci u žiži svjetske javnosti, a novonastala situacija je prouzrokovana raznim verzijama i teorijama o njegovom privatnom životu.

Međutim, napokon je otkrivena velika tajna vezana za Putinov povremeni nestanak sa političke scene, a tiče se seksualne opredeljenosti ruskog lidera.

Tajne službe američkih država, čiji izvori još uvijek nisu otkriveni, došle su do audio i video snimaka koji svjedoče o intimnoj povezanosti ruskog predsjednika sa nepoznatim muškarcem, navode agencije.

 

Prema tvrdnjama ovih tajnih službi, spekulacije da je Putin bolestan, da je njegova partnerka trudna ili da se sklonio zbog moguće povezanosti sa ubistvom Borisa Nemcova, kao i upletenosti u druge misteriozne smrti na ruskoj političkoj sceni, netačne su.

Pošto nije mogao da se viđa na javnim mestima sa svojim novim partnerom, morao je da doslovno “nestane” kako bi otišao na odmor na Tajland.

- Vladimir Putin neće nikad priznati da je homoseksualac jer se to kosi sa njegovim uvjerenjima i izrečenim stavovima o ljudima ove seksualne opredeljenosti. On je često medijima davao izjave da ne smatra da je biti homoseksualac – kriminal, ali je svakako učestvovao u propagandi protiv gay populacije. Religija i uređenje ove države takođe utiču na “guranje ove tajne pod tepih” – objasnio je istražitelj koji radi na ovom slučaju.

Ruski predsjednik se još uvijek nije izjasnio povodom novonastale situacije i snimaka, iako je najavio konfernciju za medije za 1. april.

Pogledajte video: