BIH

Novih 15 kupona s izuzetnim popustima sutra u "Avazu"

Najtiražniji bh. dnevni list ponovo nagrađuje svoje čitaoce

Autor:M. D. A.

31.3.2015

"Dnevni avaz", najjača i najtiražnija bh. dnevna novina, svoje čitaoce ponovo nagrađuje posebnim popustima u brojnim kompanijama širom naše zemlje.

Riječ je o jedinstvenim ponudama koje je "Avaz" u saradnji sa svojim partnerima pripremio za april, a kuponi će biti objavljeni u našem sutrašnjem broju.

Dobra vijest

U vremenima opterećenim lošim vijestima i sumornim predviđanjima, "Dnevni avaz" s partnerima daje vam dodatne olakšice i pogodnosti. Ova akcija polako postaje tradicija pa će svaki kupac sutrašnjeg "Avaza", kao što je to bilo i u martu, dobiti 15 kupona s popustima.

kuponi-treca-strana

U ponudi će biti dva kupona za velnes program i kuglanu u hotelu "Radon Plaza" s izuzetnim popustima, atraktivna ponuda iz "Konzuma" povodom obilježavanja deset godina ove kompanije u BiH, uz uštedu od nevjerovatnih 50 posto, a tu je i popust za kupovinu garderobe u buticima "Modiana" od čak 30 posto.

kuponi-druga-strana

U segmentu tehnike "Kupitehniku.ba" i "4Connect" nagrađuju vas vaučerom sa 15 posto popusta na odabrani asortiman u svim svojim trgovinama širom BiH.

"Studio Bešić" čitaoce "Dnevnog avaza" nagrađuje popustom od 35 posto na tretman farbanja kose koji uključuje i šišanje i feniranje. Klinika "Eurofarm" daruje popust do čak 30 posto, a tu su i naši partneri poput kompanije "Simpo", koja nudi namještaj koji je jeftiniji s kuponom iz "Dnevnog avaza".

 

Ukazano povjerenje

Studio "Moderna" poklanja vaučer sa 15 posto popusta na sve svoje brendove. Kompanija "Petrol" darovat će svakome ko donese kupon iz našeg sutrašnjeg izdanja miris za automobile.

"Dnevni avaz" praksu darivanja čitalaca nastavit će tokom ove godine te im i na taj način zahvaliti na ukazanom povjerenju u proteklih 20 godina.

Sve što trebate uraditi jeste da sutra kupite "Dnevni avaz", izrežete kupone i iskoristite ih u navedenom roku na kasama prodajnih mjesta svakog od naših partnera širom BiH