NOGOMET

Nevjerica u Srbiji: UEFA nam oduzela šest bodova

Slabiji još samo Andora i Gibraltar

Al. Ti.

30.3.2015

Portugal je sinoć savladao selekciju Srbije s 2:1 i tako ih ostavio na jednom jedinom bodu nakon polovice odigranih kvalifikacija. U slučaju Srbije se čak ni ne može reći 'odigranih' jer utakmica protiv Albanije u Beogradu nije ni odigrana.

Nakon četiri kola Srbija ima tek jedan jedini bod izboren u Armeniji uz poraze od Danske na svom terenu i sad Portugala u gostima. Neodigran susret protiv Albanije registriran je 3:0 za Srbiju jer se gosti nisu htjeli vratiti na teren, ali su domaćinu i odmah oduzeta ta tri boda.

srbija-1

No, sinoć je službenoj stranici UEFA-e osvanula tabela grupe I na kojoj je Srbija zadnja s -2 boda. Ispod tabele pisalo je kako im je oduzeto čak šest bodova, a tamošnji su mediji logično odmah digli uzbunu. Srećom za naše susjede, to nije bila odluka UEFA-e za koju nitko nije znao već veliki gaf administratora stranice koji je u međuvremenu ispravljen.

Tako Srbija ipak imaa jedan bod, ali to je čak šest manje od trećeplasirane Albanije i drugoplasirane Danske koje obje dočekuju Srbiju u nastavku borbe za prva mjesta koja vode izravno i treće koje vodi u play-off.

Ono što je najgore za navijače u Srbiji, samo Andora i Gibraltar imaju manje bodova u cijelim kvalifikacijama.