GLOBUS

Djevojka kopilota Andreasa Lubitza je trudna i nosi njegovo dijete!

Najnovije informacije o njemačkom kopilotu ubici

Autor:(D. K.)

29.3.2015

Prema posljednjim informacijama koje donosi njemački tabloid "Bild", a prenosi "Mirror", djevojka kopilota ubice Andreasa Lubitza, Kathrin Goldbach, trudna je s njegovim djetetom.

Goldbach je nedugo prije nesreće rekla svojim učenicima u školi u Krefeldu, nedaleko od Düsseldorfa, da će postati mama. Bila je sretna, veselila se budućem majčinstvu, a čak je i planirala vjenčanje s Lubitzom. Imali su turbulentnu sedmogodišnju vezu.

Njemački istražitelji pronašli su antidepresive u stanu kopilota Andreasa Lubitza, pokazuju objavljeni izvještaji, a prenosi CNN.

List "Die Welt" citirao je starijeg istražitelja koji je rekao da je Lubitz patio od ozbiljne "psihosomatske bolesti", te da je policija uzela uputnice za lijekove kojima je liječio bolest. Lubitz je patio od ozbiljnog subjektivnog sindroma 'izgaranja na poslu', te od teške depresije.

"New York Times" je objavio da su pronađeni antidepresivi u njegovom stanu. Istražitelji su jučer nastavili slagati priču o tajnama iz Lubitzeva života, budući da je skrivao bolest od kolega i nadređenih. Liječnici su mu izdali bolovanje smatravši da nije sposoban za rad.

"New York Times", pak, piše da je Lutbitz neposredno prije kobnog leta tražio pregled i pomoć zbog problema s vidom. Otkriće tog problema među nadređenima i kolegama moglo je ugroziti njegovu karijeru pilota, objavili su jučer dvojica službenika istrage.

Današnje izdanje njemačkog tabloida "Bild" objavilo je transkript razgovora iz kokpita, uključujući i posljednje trenutke u kojima je avion išao prema dolje, a kapetan Patrick Sondheimer je očajnički pokušavao razvaliti vrata i vratiti se u pilotsku kabinu.

- Otvaraj ta prokleta vrata! - urlikao je kapetan.

Trebali bi ispitati i Lubitzovu rodbinu, prijatelje i kolege s ciljem da otkriju što je prividno sposobnog i stabilno kopilota natjeralo da avion strovali u planinu prošlog utorka.