LIFESTYLE

BIZARNO Ljubomorni muž zalijepio ženi vaginu jer je mislio da ga vara

Više puta pravio scene

(Mi. K.)

29.3.2015

Ljubomorni suprug koji je mislio da njegova žena ima aferu odlučio je da se osveti - stavljenjem super lijepka na njenu vaginu.

On je postao opsjednut idejom da njegova 40-godišnja supruga ima seksualni odnos s njenim ujakom nakon što ju je jednog dana dovezao kući.

Zaključao je u spavaću sobu i natjerao da se skine prijeteći da će joj odsjeći glavu mačetom koju je držao u ruci. Izbezumljena žena je ispričala:

- Prije ovog incidenta pokušao je da mi odsječe ruku, tako da sam bila preplašena. Naredio mi je da legnem na krevet i raširim noge, zatim je izvadio super lepak iz džepa i stavio ga u moju vaginu, ispričala je uplakana žena i nastavila:

Suze su mi tekle niz lice i molila sam ga da prestane, ali njega nije bilo briga. Ne znam nijednog čovjeka koji voli svoju ženu da bi joj tako nešto uradio.

Žena je kasnije pokušala da ukloni lijepak, ali je sada u ožiljcima za cio život, neće više moći da ima seks i trpi užasne bolove. Dodala je da želi da vidi svog muža u zatvoru, ali se plaši da će se vratiti po nju.

- Željela sam da podnesem tužbu, ali on je pobjegao i nije viđen još od incidenta. Uplašena sam i mislim da bi mogao da se vrati da mi odsječe glavu u bilo koje vrijeme.