BIZNIS

ISKORISTITE ŠANSU Deset automobila Golf 7 za 10 godina uspješnog poslovanja

Velika nagradna igra "Konzuma"

Mi. K.

26.3.2015

Povodom obilježavanja deset godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, "Konzum" Sarajevo nagradit će svoje vjerne kupce vrijednim nagradama koje mogu osvojiti u velikoj nagradnoj igri. 

Prvi od pet intervala nagradne igre počinje 26. marta i trajat će do 24. aprila. Svečano izvlačenje sretnih dobitnika bit će upriličeno 5. maja, a u mogućnosti su osvojiti dva nova automobila Golf 7, po dva Samsung smart telefona i tableta Lenovo, dva putovanja za dvije osobe u Makarsku, te dvije poklon kupovina u vrijednosti od po 100 KM.

Važan jubilej

- Sretan sam da ove godine obilježavamo važan jubilej, 10 godina uspješnog poslovanja "Konzuma" u BiH. Slavljeničku atmosferu odlučili smo podijeliti s našim kupcima, da im zahvalimo za vjernost, jer su oni, uz naše uposlenike i dobavljače, najzaslužniji za naš uspjeh. Stoga smo pokrenuli nagradnu igru, osigurali korisne nagrade i do kraja godine trudit ćemo se da uveseljavamo naše kupce i dajemo im razlog više za kupovinu u našim prodajnim objektima - kazao je David Dolinar, direktor Društva "Konzum" Sarajevo.

Isti nagradni fond osiguran je i za naredna četiri intervala koji će biti upriličeni od 4. maja do 2. juna, zatim od 6. jula do 4. augusta, potom od 7. septembra do 10. oktobra te od 2. novembra do 1. decembra.

Nagradna knjižica

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi koji u navedenim periodima obave kupovinu u minimalnom iznosu od 10 KM. Zauzvrat će za svakih potrošenih 10 KM dobiti jednu najljepnicu koju će lijepiti u nagradnu knjižicu. Popunjenu knjižicu kupci će moći ubaciti u za to predviđene kutije u "Konzum" prodavaonicama.

U narednom periodu, kupovina u prodajnim objektima "Konzuma" imat će dodatnu vrijednost, jer možda upravo vi, zahvaljujući redovnoj kupovini postanete jedan od kupaca koji će osvojiti Golf 7 ili drugu vrijednu nagradu.