LIFESTYLE

Zbog ove 4 greške ne možete osvojiti žene svojih snova

Prepreke na putu do sreće

(Am.K.)

18.3.2015

Vjerojatno Vam se ništa ne može zamjeriti: inteligentni ste, zgodni, imate smisao za humor. Pa zašto onda ne uspijevate naći djevojku? Provjerite radite li neku od četiri fatalne greške u kontaktu s ljepšim spolom, prije nego što netko drugi ne pristupi djevojci koja Vam se sviđa! 

Na putu da se upozna djevojka snova leži puno prepreka. Jedna od najvećih je sramežljivost. Zamislite da ste upoznali djevojku koja Vam se svidjela od prvog momenta. Mislili ste na nju, maštali o zajedničkim sastancima... i na tome se završilo. Niste imali hrabrosti da biste s njom porazgovarali i na kraju je svatko pošao na svoju stranu. Poznat Vam je taj scenarij?  

Brutalna  istina 

Žene ne žele simpatične, zgodne frajere. One žele pravog muškarca koji zna svoju vrijednost i može je zainteresirati za sebe. Većina muškaraca ograničava vjeru u sebe i ima mišljenje „Debeo sam i ružan, ako joj priđem – ismijat će me”. Uz to dolazi i egzistencijalna racionalizacija koja se zasniva na uvjeravanju sebe da se niti ne isplati pokušavati jer naš trud neće donijeti rezultate. Većina muškaraca skriva se iza maske ravnodušnosti i govori si da ta djevojka uopće nije niti bila toliko atraktivna. U tom trenutku najbolje je rješenje izbrisati riječ „poraz” iz svojeg rječnika. Da bi se pobijedilo treba igrati! O porazu se može pričati jedino u kontekstu odustajanja i rezignacije.  

U strahu su velike oči

Strah od odbijanja paralizira muškarce i umanjuje mogućnost da ostvare interesantno poznanstvo. Razmislite si zašto dajete toliko pažnje mišljenju neke druge osobe? Žena koju ste sreli u kafiću ili na ulici uopće Vas ne zna. Nema pojma koliko ste super osoba. O tome znaju Vaši prijatelji i Vaša rodbina. Njiovo mišljenje bi trebalo utjecati na Vaš osjećaj vlastite vrijednosti a ne mišljenje nepoznate žene. Imajući to na umu, probajmo analizirati Vaše ponašanje i pronaći greške zbog kojih Vas je ona „otpravila”.  

Greška broj 1: Jedan ste od mnogih „simpatičnih frajera” 

Ponovimo to još jednom: žene se ne lijepe za „simpatične frajere”. To ne znači da se preko noći trebate promijeniti u gada koji žene ne cijeni. Jednostavno trebate biti svjesni da biti simpatičan prijatelj svakog dana ne znači da će se u ženi rasplamsati plamen žudnje. Probajte biti odlučniji i konkretniji. Zahvaljujući tome ćete se izdvojiti iz mase „simpatičnih frajera” i zainteresirat ćete ženu koja Vam se sviđa. 

Greška broj 2: Želite kupiti njene osjećaje 

Dogodilo Vam se da ste zavodili ženu, zvali ste je u skupe restorane, kupovali ste joj cvijeće ili darove a ona je svejedno izabrala nekog drugog? Zašto se to dogodilo? Vaša dobra volja interpretirana je kao pokušaj da se prikriju određene slabosti. Ponašajući se na taj način, dali ste joj jasnu poruku: „Nisam dovoljno dobar da me voli zbog toga što jesam pa ću probati kupiti tvoje osjećaje”.

Greška broj 3: Prebrzo ste joj otkrili svoje osjećaje

Ako joj kažete nakon dva sastanka „kako osjećate da se zaljubljujete” nemojte se iznenaditi ako se žena okrene na petama i... pobjegne. Priznavanje osjećaja u tako ranoj fazi poznanstva je signal da pripadate grupi frajera koji se brzo vežu. Nesvjesno šaljete ženi signal koji svjedoči o Vašem očaju i usamljenosti. Opustite se. Postoje učinkovitiji načini da Vam uzvrati osjećaje.  

Greška broj 4: Odustajete prije nego počinjete

To je jedna od najčešćih grešaka koju muškarci rade. Misle da ako nisu zgodni, visoki ili bogati, nemaju šansu osvojiti ženu koja im se sviđa. Svaki muškarac može imati ženu svojih snova. Mora se jedino naučiti iskorištavati svoje adute i prevladati sramežljivost.