LIFESTYLE

Ispovijest elitne balkanske prostitutke: Evo s kim sam sve spavala, gdje i za koliko novaca!

Organizovan posao

Autor:(A. Vr.)

13.3.2015

Jedna od djevojaka koja je uhapšen u sklopu istrage o elitnoj prostituciji u Srbiji pred nadležnim tužiteljem otkrila je sve detalje svoje "djelatnosti" u koju se uključila "pod pokroviteljstvom" Šapčanina M.M.

Srbijanski Telegraf prenosi njenu ispovijest prema kojoj je ona navela da je dotičnog M.M. upoznala u septembru 2013. godine te ga je pitala "može li se početi baviti prostitucijom".

"Dogovorili smo se da seksualne usluge pružam svakodnevno u večernjim satima. Cijena klasičnog seksa bila je 150 eura za sat vremena i od toga bi meni ostalo 100 eura dok bih M.M. davala 50. Odgovarao mi je taj dogovor i počela sam odmah "raditi". Sedmično bih imala sedam "poslova" - ispričala je ona.

Kako su organizirani ti "poslovi"? "Kad mi M.M našao posao, porukom me obavijestio o hotelu i broju sobe gdje trebam doći. Seksualne usluge pružala sam u hotelima 'Moskva', 'Luks', 'Hyat' i 'Falkensteiner', kao i na različitim adresama u Beogradu", ispričala je.

Dodala je također da je u hotele išla zbog seksa sa stranim državljaima, dok se sa Srbima nalazila po stanovima.

Od M.M. je dobila i "radni telefon", a on joj je objasnio da svi uključeni u prostituciju mijenjaju brojeve svaki mjesec.

Mihajlo je također angažirao sekrataricu koja je umjesto njega slala poruke i obavještavala djevojke o mjestu sastanka i imenima klijenata sa kojima bi se trebale naći.

"Posljednjeg klijenta sam imala sedam dana prije hapšenja i to u Hotelu Metropol, mislim da je bio Švicarac", rekla je, dodajući:

"Imali smo klasični seks za 150 eura. Tada sam na "posao" išla taksijem. Inače bi po mene dolazio jedan od dvojice vozača. Oni su me vozili u automobilima koje je nabavljao M.M, a vozila sam se u Mercedesu, Passatu i Hondi. Od djevojaka koje rade za M.M. znam neke koje su poznatije u javnosti, ali njihove brojeve nemam niti se s njima privatno družim", ispričala je.