NOGOMET

Mediji u Engleskoj popljuvali Chelsea: Sramotno i žalosno je kako su sinoć tražili crveni za Ibrahimovića

Nakon ispadanja od PSG-a

Al. Ti.

12.3.2015

Engleski mediji bez milosti su udarili po igračima Chelseaja. Komentator BBC-a Phil McNulty zgrožen je njihovim ponašanjem i situacijom koja se dogodila u 31. minuti utakmice protiv PSG-a, kada su domaći nogometaši okružili sudiju Bjorna Kuipersa i tražili crveni karton za Zlatana Ibrahimovića. Isto misli i bivši nogometaš Jamie Carragher koji radi kao stručni komentator za Sky Sports.

Naime, Ibrahimović se sudario s Oscarom, a Brazilac se počeo valjati po terenu što je odmah izazvalo reakciju kod ostalih igrača Chelseaja.

"Razumljivo je zašto je Kuipers pokazao crveni karton, bila je to teška odluka, ali reakcija igrača Chelseaja nije razumljiva! U potpunosti su pretjerali, a pogotovo kapiten John Terry koji je bio spreman za rat", piše BBC.

"Njihova reakcija je bila sjajna, a Oscar bi definitivno trebao biti nominiran za Oscara", napisao je Mark Lawrenson, novinar BBC-a.

Nije samo BBC popljuvao Mourinhov stroj.

"Reakcija igrača Chelseaja bila je sramotna. To je tipično za ekipe koje trenira Jose Mourinho. Respektujem svaku ekipu koju je vodio do sada, ali ih ne mogu voljeti zbog ovakvih situacija", poručio je Carragher, bivši igrač Liverpoola.