LIFESTYLE

ISPUNIO JOJ SE ŽIVOTNI SAN Nakon striptiza u biblioteci "gola studentica" odradila fotkanje za Playboy

Visoki ciljevi

Autor:(A. Vr.)

9.3.2015

Seksi školarka Kendra Sunderland, čije je ime završilo na naslovnicama novina nakon što je napravila striptiz u univerzitetskoj biblioteci, ostvarila je jedan od svojih snova - fotografiranje za Playboy.

Ova je 19-godišnjakinja postala internetska senzacija nakon što je razgolitila grudi i milovala se u 31-minutnom video dok su studenti, nimalo svjesni događanja, hodali iza nje. Video je snimila na Univerzitetu države Oregon, gdje studira, a njezin je pornografski uradak pogledan više od 250 hiljada puta.

Naravno, kasnije je uhapšena i optužena za skidanje u javnosti te bi mogla, ukoliko je okrive, završiti u zatvoru na godinu dana i platiti do 4.000 funti kazne.

U međuvremenu, Kendra uživa u novostečenoj slavi, ispunjujući dugogodišnji san slikanja za Playboy. I vjerovali ili ne, za mjesto snimanja odabrala je - biblioteku.

Snimka događanja iza objektiva kamere objavljena je na YouTubeu i prikazuje kako se Kendra pripremala za fotografiranje u toplesu. uz to, zahvalila je svojim fanovima podršci.

- Oduvijek mi je bio san biti Playboyev model. Jedan od glavnih razloga zašto sam postala "cam-djevojka" je jer volim biti ispred kamere - izjavila je.

Kendra je uhićena u siječnju nakon što je originalan video njezina skidanja u knjižnici postao viralan. Iako je objeručke prihvatila svoju slavu, njeni roditelji nisu pretjerano oduševljeni.

Pokušala je naći posao kao konobarica, ali nije uspjela te se obratila stranici MyFreeCams, internetskoj stranici na kojoj se djevojke skidaju i ulaze u razgovor s korisnicima koji im to plaćaju u realnom vremenu.

Počela je zarađivati 150 dolara po satu, a od tada joj se bogatstvo znatno uvećalo. Zbog odabira ove karijere zabranjen joj je ulaz u univerzitetski kampus.

ken-foto2-785942s0