LIFESTYLE

Procurile fotografije pohotne profesorice, ali ipak direktor škole joj neće dati otkaz

Editorijal snimljen prije 15 godina

(Al. Ti.)

6.3.2015

Pohotna profesorica iz Italije čije su se provokativne fotografije pojavile na inernetu, ipak može da zadrži svoj posao, zato što su slike “veoma stare”, procijenile su školske vlasti.

Naime, ona je prije 15 godina kada je još uvijek bila student, uradila ovo snimanje, a na slikama zavodljivo pozira i pokazuje svoje atribute. Na snimcima “Anita” pokazuje svoje tetovaže i seksi crni donji veš, što je kako javnost smatra, nedopustivo za ženu koja danas predaje u srednjoj školi.

Ljuti roditelji su obasipali žalbama školu u gradu Treviso na sjeveru Italije, kada su saznali da su obnažene fotografije profesorke dostupne na društvenim mrežama.

anita-2

- Nisam sretna zbog toga što žena koja je iznijela svoje grudi na pornografskim slikama, predaje mom sinu. To je odvratno i ona treba da bude otpuštena - rekla je jedna uznemirena majka.

- To nije pravi pornić, ali će svakako zagolicati svačiju maštu. Ona nije dobra uzor za mlade ljude - dodao je drugi roditelj.

Uprava škole tvrdi da su slike veoma stare i da su dio njene prošlosti, a da to nikako ne utiče na to što je ona odličan profesor i da svoje učenike dobro edukuje.

- Nema razloga da ne nastavi sa svojim dobrim poslom - rekla je zamjenica upravnika škole Antonija Piva, sa čim se složio i direktor.