LIFESTYLE

BIZARNO Otkrio da ga vara supruga, a tome svjedočilo 2.000 ljudi

Razjarenu masu policija tjerala suzavcem

(Mi. K.)

6.3.2015

Južnoafrikanac Neill Ngema (42) otkrio je na prilično bizaran način da mu supruga Sasha (34) nije vjerna, zahvaljujući tome što se penis njenog ljubavnika zaglavio u vagini.

Preljubnici su prije nekoliko dana u Johannesburgu unajmili stan kako bi se mogli zabavljati dok je suprug bio na službenom putu, ali su na njihovu žalost ubrzo su počeli vrištati, i to ne od uzbuđenja već od bolova.

Naime, Solu Qobozi (22) se u Sashi zaglavio penis, pa je par očajnički počeo dozivati u pomoć.

- Isprva mi se činilo da vrište od užitaka, međutim kada sam pokucala i ušla u sobu da vidim da li je s njima sve u redu, zatekla sam ga kako leži na njoj i plače dok je ona preklinjala da je se oslobodi - izjavila je za lokalne medije susjeda Priscilla Ndlovu (34), koja je prva zatekla par u klinču, piše "Dnevnik hr".

Na žalost nevjerne gospođe i njenog 12 godina mlađeg ljubavnika, Ndlovu nije bila jedina svjedokinja događaja jer se ubrzo ispred stana okupilo čak dvije hiljade ljudi koji su zahtijevali da im vide lica.

Štaviše, otišlo je toliko daleko da je svu tu gomilu policija morala tjerati pomoću suzavca, a među ljudima se pronio i glas kako svjedoče magiji na djelu.

U tom kraju, pojasnimo, postoji vradžbina naziva muthi, a koja služi upravo tome da suprug zaštiti intimne dijelove svoje žene ako se kakav konkurent drzne u njih staviti svoje.

Ljekari su se naravno na takve tvrdnje samo nasmijali, pa pojasnili da je par imao tu nesreću da pretrpi rijetko medicinsko stanje poznato kao "penis captivus" do čega dođe kada se mišići vagine stisnu.