LIFESTYLE

Preko ove aplikacije anonimno možete nabaviti partnera za lude perverzije

Inspirisana filmom "“50 nijansi sive"

(Dž. Č.)

5.3.2015

Film “50 nijansi sive” je BDSM seks (“bondage & discipline” vezivanje i disciplina, “dominance i submission” dominacija i potčinjenost) približio širim narodnim masama, a adaptacija knjige E. L. Džejms je, između ostalog, bila i inspiracija za novu aplikaciju za upoznavanje.

- Inspiracija nam je BDSM zajednica u kojoj ljudi traže osobe sličnih interesovanja, seksualnih sklonosti i fetiša - kazao je komercijalni direktor aplikacije “Whiplr”, Danijel Sevit, prenosi Telegraf.

Aplikacija je navodno prva u svijetu koja BDSM osobama omogućava pronalaženje partnera sličnih seksualnih interesovanja, koji se nalaze u njihovoj blizini, omogućavajući im da lakše stupe u kontakt, bilo preko mreže ili uživo, pozivajući ih da krenu na svoje vlastito “50 nijansi sivo putovanje”.

U opisu aplikacije stoji kako je anonimna i da korisnici ne moraju da se brinu da će ih povezati sa njihovim Facebook profilom i tako otkriti njihov pravi identitet.

Film i knjiga “50 nijansi sive” su inspiracija brojnim kompanijama, pa se tako danas pod tim imenom prodaju mnoge seksi igračke i donje rublje.

Pogledajte video: