LIFESTYLE

HOROR "Ljubavnica mi je naredila da zakoljem kćer jer samo tako mogu spriječiti apokalipsu"

Bolesna majka

Autor:(A. Vr.)

4.3.2015

Stravična priča dolazi iz Velike Britanije, tačnije iz Chadwell Heatha u Essexu koja datira iz kolovoza 2013. godine. Osmogodišnjakinja je mučena na smrt od strane lezbijske majke i njene ljubavnice.

Malena Ayesha Ali težila je tek tri i pol kilograma i imala je 56 zasebnih rana na tijelu kada je pretrpjela kobni udarac u glavu od kojeg je umrla, prenosi dailymail.co.uk.

U pismu koje je ostavila iza sebe opisala je kako je morala udovoljavati monstrumskom paru koji je danas osuđen za ubistvo.

"Moram se promijeniti. Promijenit ću se, bez obzira na sve. Ne volim povrijediti tuđe osjećaje. Mrzim biti kažnjavana, pa ću se sigurno promijeniti", napisala je Ayesha Ali.

Ali nijedna promjena ne bi zadovoljila njenu majku Polly Chowdhury (35), koja je bila uvjerena da je Ayesha opsjednuta i da mora biti kažnjena. U to ju je uvjerila njena djevojka,  Kiki Muddar (43), koja je putem Facebooka stvorila 15 fiktivnih ličnosti, uključujući i muslimanskog duha po imenu Skyman i paranormalnog ljubavnika po imenu Jimmy, a sve kako bi kontrolirala svoju partnericu i navela ju da pleše kako ona svira.

Muddar je zavela svoju susjedu Chowdhury i razorila njen brak, prije nego li joj je poslala hiljade poruka od strane njezinih podvojenih ličnosti kako bi ju uvjerila da joj ispuni seksualne fantazije i muči Ayeshu. Muddar je također bila opsjednuta vampirima i Ayeshina majka pristala je vlastitu kćer ugristi u leđa, što su kasnije dokazali patološki nalazi.

Muddar i Chowdhury su bile uvjerene da će ozljeđivanjem male Ayeshe spriječiti otvaranje vrata pakla. Na kraju, kad su se našle pred sudom obje su tvrdile da je ona druga kriva za zločin. Na kraju je poroti trebao točno 31 sat i 31 minuta da donesu odluku i osude ih na duge zatvorske kazne, čija duljina još nije poznata.

Ayeshin otac Asfar Ali ridao je na sudu dok je u sklopu predočavanja dokaza tužitelj pustio snimku telefonskog razgovora u kojem Kiki Muddar prijeti ubistvom malenoj Ayeshi.

"Utopit ću tu vješticu. Ozbiljno, kunem se Bogom, ubit ću ju", rekla je Muddar između ostaloga.

"Ona mi je ispunjavala svijet svojom ljepotom. Bila je moje sunce i moj najbliži prijatelj, ali znam da ju ništa neće vratiti", izjavio je 35-godišnji Asfar Ali koji se rastao od svoje supruge nakon što se Muddar uselila u njihov obiteljski dom suprotno njegovim željama.