LJEPOTA I MODA

IZAZOVNE SPORTISTKINJE Caroline Wozniacki i Ronda Rousey pozirale za "Sports Illustrated"

Danska teniserka i američka UFC šampionka

Autor:(D. K.)

4.3.2015

Danska teniserka Caroline Wozniacki i američka UFC šampionka Ronda Rousey pozirale su u kupaćim kostimima pred objektivima fotografa poznatog magazina "Sports Illustrated".

Foto sesija trajala je cijeli dan.

Ronda Rousey nosila je crni kupaći kostim, jer, kako je rekla, voli da bude "loš momak", dok je Dankinja pozirala u bijelom, s obzirom na to da se predstavlja kao "mala slatka Caroline".

- "Sports Illustrated" svake godine bira vrhunske sportiste za fotografisanje u kupaćim kostimima i kada su me obavijestili da su za 2015. izabrali mene, bila sam baš uzbuđena. Ovo sam dugo čekala. Presretna sam što sam ovdje - izjavila je 24-godišnja teniserka.

Za razliku od nekadašnje "broj jedan" ženskog tenisa, koja se već dugo ne ističe rezultatima na terenu, Ronda Rousey je i prije skidanja za "Sports Illustrated" bila u centru pažnje. Prethodni UFC meč protiv Cat Zignano dobila je za samo 14 sekundi!

Ni Rousey nije ostala ravnodušna na poziv čuvenog magazina.

- Ne pamtim kada sam bila tako uzbuđena - izjavila je 28-godišnja Amerikanka.

Uživale su Caroline i Ronda, ali uživali su i svi koji su prisustvovali tom događaju, kao što uživaju i svi koji vide fotografije i snimke ove dvije atraktivne sportistkinje.