BIZNIS

"Bingo" u gradu na Vrbasu

Trgovački lanac otvorio objekat u Banjoj Luci

M. DRAGOJLOVIĆ

4.3.2015

Trgovački lanac „Bingo“ otvorio je u srijedu prodajni objekat na mjestu nekadašnjeg "Interex-a" u banjolučkom naselju Lazarevo.

Ovo je 156. objekat ovog trgovačkog lanca, a 22. na području RS. Portparol ovog lanca, Tatjana Paunoska, rekla je novinarima da je zadovoljna dobrodošlicom na kakvu su kod građana naišli u gradu na Vrbasu.

- Ovo je ono što očekujemo, da kupci dođu kod nas i uvjere se da smo zaista kraljevi dobrih cijena. S obzirom da u petak počinje naša kataloška akcija, mi smo povodom otvaranja ojekta za srijedu i četvrtak osmislili posebne popuste. Snizili smo cijene za više od 200 top-artikala tako da očekujemo da će nas kupci na osnovu toga prepoznati kao kraljeve dobrih cijena, rekla je Paunoska novinarima nakon otvaranja objekta.

bingo-bl-otvaranje-tatjana-paunoska-foto-m-dragojlovic-004

Tatjana Paunoska: Prilagodili smo se tržištu

Ona je dodala da "Bingo" planira da u Banjoj Luci, zajedno sa svojim partnerima, napravi veliki tržni centar, koji bi trebao biti veći od centra u Bihaću. Paunoska je rekla da će naredna poslovnica biti otvorena u Goraždu krajem marta.

- Poznati smo po našem širokom asortimanu i trenutno u ponudi imamo više od 70 hiljada artikala. Prilagodili smo se ovom tržištu i zastupljeni su i lokalni i regionalni proizvođači, istakla je Paunoska.

Otvaranje hipermarketa "Bingo" pratilo je više stotina građana koji su sa nestrpljenjem čekali da se vrata ovog objekta otvore. Kako se radi o obnovljenom objektu, organizatori nisu upriličili presjecanje vrpce i prvi kupci su ušli u objekat u 13 časova. Na svim odjelima zavladala je gužva a koliko je interesovanje građana pokazao je i podatak da su sve kase u roku od petnaestak minuta bile pune kupaca koji su iskoristili povoljne cijene i obavili kupovinu.

Na promotivnim štandovima ispred objekta, u vrijeme otvaranja, nekoliko proizvođača je upriličilo degustaciju proizvoda kojise mogu naći u ovom prodajnom objektu.

Objekat preuzet od "Interex-a"

Paunoska je rekla da je hipermarket u Banjoj Luci površine 2 600 kradratnih metara.

- Preuzeli smo 44 zaposlenika "Interex-a" i tako nastavljamo sa radom. Za sada nemamo planove za dalje zapošljavanje ali ćemo to razmatrati u budućnosti, rekla je Paunoska.