CRNA HRONIKA

Dvojnik Sulejmana Veličanstvenog isjekao ruke dok je spašavao auto

Donja Ljubija kod Prijedora

M.Zgonjanin

4.3.2015

Sulejman Draganović (49), mještanin Donje Ljubije kod Prijedora  BiH javnosti dobro poznat kao jedan od dvojnika Sulejmana Veličanstvenog, njegovog omiljenog lika iz istoimene serije, isjekao je ruke dok je spašavao automobil na koji se pod teretom snijega stropoštao limeni krov garaže.

Bilo je to prije nepun mjesec, rane u junaka još nisu zarasle , a ljubijski Sulejman Veličanstveni već  strahuje od novih najavljenih padavina i snježne mećave.

- Auto sam spasio, oštećen je samo brisač. Garaže više nema, morao sam je srušiti, a oštećen mi je i staklenik. Šteta je preko 1000 maraka. Ne računam ruke , pogotovo desnu koja je još u zavojima. Nisam bio ni na bolovanju, mada su mi savjetovali da idem – kaže Draganović.

Najgore mu je što je  zbog povreda ruku izgubio povremene angažmane u kojim se pojavljuje kao dvojnik Sulejmana Veličanstvenog.

-Ne mogu u zavojima biti njegov dvojnik. Tako da će nastupi malo pričekati – kaže Draganović koji je pred publikom posljednji put nastupao za novogodišnje praznike.