CRNA HRONIKA

Goran Štrbac smješten na torakalnu hirurgiju

Nakon pokušaja ubistva u Banjoj Luci

M.M.

4.3.2015

Tridesetčetverogodišnji Goran Štrbac iz Banje Luke koji je sinoć povrijeđen nožem u ugostiteljskom objektu Duo Gracia u ovom gradu u stabilnom je stanju, potvrđeno je za portal "Avaza" iz banjalučkog Kliničkog centra.

- Povrijeđeni G. Š. (1981) je 3. marta u 21.00 čas dovezen vozilom Službe hitne pomoći Laktaši u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu. Pacijent je hospitalizovan u Klinici za torakalnu hirurgiju. Prema riječima načelnika Klinike, dr Dušana Janičića i glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji danas, dr Milanka Maksića, pacijent je primljen sa ubodnim ranama u predjelu leđa. Urađena je kompletna radiološka obrada. Pacijent je za sada svjestan, komunikativan i stabilan. Radi daljeg liječenja i posmatranja ostaje hospitalizovan u Klinici za torakalnu hirurgiju, kazala nam je Nataša Štrkić iz Službe za odnose s javnošću UKC-a Banja Luka.

Štrbca je, podsjetimo, sinoć oko 19. 00 sati u ovom ugostiteljskom objektu napao njegov sugrađanin, nezvanično Saša Naerac, koji mu je nožem s leđa nanio više ubodnih povreda.

On je nedugo nakon napada, zbog sumnje za pokušaj ubistva uhapšen, a danas bi trebao biti predat banjalučkom Okružnom tužilaštvu na dalje postupanje.