LIFESTYLE

SREĆNIK Tražio je preko letaka curu pa završio sa 118 žena u krevetu!

Pojedini mogu samo da maštaju

(Mi. K.)

4.3.2015

Daniel Perino, 51-godišnji glumac i povremeni web dizajner iz New Yorka, vjerojatno nije ni sanjao kakav će rezultat imati njegov neobičan i očajnički potez.

Naime, Perino je u avgustu čitav grad oblijepio lecima na kojima je napisao da traži djevojku, pa dočekao razdoblje u svom životu o kakvom pojedini samo maštaju.

Perinu se dnevno počelo javljati 200 do 300 žena te je od tada do danas spavao s njih 118, prenosi australski portal "News", piše "Dnevnik hr.". 

"Sveukupno sam primio preko osam hiljada telefonskih poziva u šest mjeseci", napomenuo je Perino, pa istaknuo da među svim tim silnim ženama još nije pronašao onu s kojom bi uplovio u brak i zasnovao porodicu.

A da bi neku zaprosio, mora imati između 25 i 37 godina, jer su ga dosadašnja iskustva poučila tome da starije žene uglavnom zanimaju isključivo spojevi.

"Svašta sam doživio. I to da me preko telefona lažu da imaju 40 godina, pa se kasnije ispostavi da je riječ o daleko starijim damama", ispričao je Perino, koji i danas insistira da je ideja s plakatima bila iskrena, a ne predstava ili tek nekakav neobičan oblik samopromocije.

Naravno, australskim novinarima je priznao i to da potragu za srodnom dušom misli učiniti međunarodnom jer su mu Amerikanke dojadile.

"Žene izvan SAD-a su daleko opuštenije i nesputanije u seksualnosti", mišljenja je Perino, koji će o svojim dosadašnjim dogodovštinama progovoriti i u dokumentarnom filmu.

U njemu će se naći vrlo zanimljivih druženja, pa i prisjećanje na noć kada je 25-godišnja djevojka po njega poslala limuzinu i dočekala ga u hotelu.