BIH

Sutra u "Dnevnom avazu" 10 kupona s velikim popustima

Najtiražniji dnevni list u BiH nagrađuje svoje čitaoce

M. D. A.

3.3.2015

Najtiražnija i najutjecajnija dnevna novina u BiH "Dnevni avaz" u sutrašnjem broju svoje čitaoce nagrađuje posebnim popustima u kompanijama širom BiH. Riječ je o jedinstvenim ponudama koje smo u saradnji s partnerima pripremili za ovaj mjesec.

Dodatne olakšice   

U vremenu opterećenom lošim vijestima i sumornim predviđanjima, našim čitaocima pružamo dodatne olakšice i pogodnosti te priliku da se posvete sebi i svojim voljenima.

Svaki kupac sutrašnjeg "Dnevnog avaza" dobit će deset kupona sa specijalnim popustima.

U ponudi su dva kupona za noćenje s doručkom u hotelu "Radon Plaza", s izuzetnim popustima. Tu su i atraktivna ponuda iz "McDonald'sa" uz uštedu od nevjerovatnih 42,5 posto, kao i veliki popusti za kupovinu namještaja u "Essenzi" od 30 posto i u "Sincru" od 10 posto.

"Com Trade" "Avazove" čitaoce nagrađuje vaučerom od 15 posto popusta na laptope, televizore i tablete u svim svojim trgovinama širom BiH, "Nomasvello" nagrađuje vaučerom od 50 popusta na tretman ultrazvučnog čišćenja lica, a firma "e-Joy", kao lider u prodaji elektronskih cigareta, tečnosti i opreme za elektronske cigarete u BiH, pripremila je vaučer od 20 posto sniženja na svoj asortiman.

Više partnera

Tu su i još neki naši partneri poput "Unitradea" koji poklanja vaučer od 15 popusta, potom "Kana" s vaučerom od 10 posto i "Promedia" s poklon vaučerom od 20 posto popusta.

Kupone za proizvode koje žele kupiti naši čitaoci trebaju izrezati iz sutrašnjeg broja i iskoristiti ih u roku koji bude naveden, na kasama na prodajnim mjestima naših partnera širom BiH.