LIFESTYLE

OTKRIVENA TAJNA MISTERIOZNOG TUNELA Danima kopali kako bi se družili!

Bizarno

Autor:(A. Vr.)

2.3.2015

Tajna misterioznog tunela dugog oko 10 metara, otkrivenog još u januaru u šumi blizu univerziteta kampusa u Torontu, napokon je otkrivena. Kako je objavila policija, tunel je djelo dvojice muškaraca koji su se htjeli družiti - rovareći po zemlji!

Dvojica muškaraca iskopali su tajni tunel, a njegovo bušenje im je, objasnila je lokalna policija, bio svojevrsni način zabave.

Policija je odbacila sumnje i crne misli nekih stanovnika iz susjedstva da se možda radi o terorizmu ili kaznenom djelu.

"To su bila smo dvojica muškaraca koja su htjela iskopati rupu", kazao je glasnogovornik policije Victor Kwong a prenosi CBC News. Dodao je kako su se muškarci u dobi od oko 20 godina - samo htjeli družiti.

U policiji su potvrdili da je istraga zaključena i da nema elemenata za podizanje optužnice protiv dvojice mladića.

Imena muškaraca neobičnih životnih interesa nisu poznata. Policija je tek otkrila da je istragom utvrđeno da nisu imali formalno obrazovanje koje bi im pomoglo u neobičnom pothvatu.

Dvojac je nakon što je iskopao tunel i poradio na njemu - ojačali su ga drvenim potplatama i nosačima koji su pridržavali plafon.