LIFESTYLE

ŠOKANTNO Vlastitu majku djeca tukla i po 30 puta dnevno, a sin je ubo makazama u stomak

Alarmantni podaci zlostavljanja u Velikoj Britaniji

Al. Ti.

2.3.2015

Veza između majke i djeteta bi trebala biti neraskidiva, ali u slučaju Pauline Bubb to svakako ne nije tako.

Naime, Paulinu su njena djeca učinila zatvorenikom u vlastitoj kući, piše Daily Mail.

Samohrana 47-godišnja majka iz Southamptona kako je sama rekla u ispovijesti za lokalnu televiziju čak 30 puta dnevno znala biti pretučena, a da su to uradila njena djeca.

Njen 11-godišnji sin Spencer i 9-godišnja kćerka Sapphire su Paulinu znali pretući i po 30 puta na dan, a Spencer je kada je imao svega četiri godine svoju majku ubo makazama u stomak.

paulina-2

Zbog konstantnog zlostavljanja kroz koje je prolazila, Paulina se sve češće zaključavala u svoju sobu kako bi izbjegla "batine".

Agresija prema majci bi počela čim bi se djeca vratila iz škole, a napadi bi išli toliko daleko da su Spencer i Sapphire udarali šakom svoju majku i u glavu. Tako u jednom incidentu Spencer umalo nije zadavio svoju majku dok je ona sjedila u stolici.

paulina-3

Iako bi mnogi smatrali da je Paulina kriva zato što i dopušta svojoj djeci da je tuku tokom godina i da nije potražila pomoć ranije, ona objašnjava kako je bila previše posramljena da učini nešto po ovom pitanju.

Prema nekim procjenama Paulina nije sama, a broj zlostavljanih roditelja koji su žrtve svoje sopstvene djece se drastično povećava u Velikoj Britaniji.