SPORT

U Goraždu promoviran „sportskivremeplov.ba“ Muhameda Bikića

Povodom Dana nezavisnosti

Redakcija

1.3.2015

U povodu Dana nezavisnosti BiH u Maloj sali centru kulture u Goraždu, dugogodišnji sportski novinar Muhamed Bikić, trenutno urednik i voditelj emisije "As exkluziv" na TV Alfa promovirao je drugo dopunjeno izdanje knjige "sportskivremeplov.ba" u Goraždu. Pored autora, promotori  su bili proslavljeni bh. rukometni stručnjak Kasim Kamenica, ministar u Vladi BPK-a Damir Žuga i novinarka Elma Kazagić.

- Nakon Sarajeva, Bugojna, Breze, Mostara, Zenice, Plava, Travnika, Visokog, Zavidovića, Kaknja, Odžaka, Ilijaša i Tuzle,  "sportskivremeplov.ba" je u Goraždu, gradu heroju, gradu sporta Goraždu. Posebno mi je drago da se u povodu Dana nezavisnosti nam jedne i jedine domovine  podsjećamo na legendarne bh. sportiste. Naravno u knjizi ima i sportista iz Goražda, a jedan od njih večeras s nama, legendarni Kasim Kamenica, rekao je Bikić.

Na promociji su bili prisutni brojni sportski radnici, ne samo iz Goražda, već iz cijele BiH, a posebno interesiranje je izazvao dolazak "Strongmana" Adina Arnauta.