LIFESTYLE

Pohotna profesorica: Učenicima slala gole selfieje, seksala se sa njima i prijetila: Šuti ili ću ti poslati mafiju

Prijeti joj 20 godina zatvora

(Al. Ti.)

26.2.2015

Allison J. Marchese (37) godinama je predavala engleski jezik u srednjoj školi Daniel High u Madisonu u američkoj saveznoj državi Connecticut. Bila je omiljena među učenicima, poštovana u skladnoj zajednici, brižna supruga i majka dvoje djece.

Idiličan porodičan život, kakav se samo poželjeti može, Marchese je odlučila staviti na kocku 2013. kada je u njezinu učionicu ušetao 15-godišnji učenik koji ju je oborio s nogu, prenosi Jutarnji.hr.

Nije prošlo puno i Marchese ga je počela zavoditi. Pozivala ga je u učionicu da razgovaraju nasamo, a ubrzo su postali prijatelji i na Instagramu putem kojeg mu je poručila da se 'ne može koncentrirati, jer izgleda tako lijepo te da noću ne spava dok razmišlja o njemu'.

Školska godina je završila, a učenik ju je zamolio da ga prestane kontaktirati. Dva dana prije početka nove školske godine, poslala mu je poruku u kojoj ga je optužila da ju je 'izdao i slomio joj srce'. Dan kasnije ispričala mu se tvrdeći da je bila pijana kad je pisala poruku.

Svega par sedmica kasnije, Allison je pronašla novu žrtvu. Ovaj put, bio je to 17-godišnji učenik, ujedno i školska sportska zvijezda. Primijenila je istu taktiku kao i kod prethodne žrtve – pozivi na konzultacije nasamo, druženje na Instagramu i eksplicitne poruke te fotografije - selfieji u grudnjaku i tangicama.

U decembru prošle godine Marchese je prešla s riječi na djela – pozvala je novog miljenika u učionicu i zadovoljila ga oralno.

Učenik se požalio svom bratu, rekavši mu kako će izludjeti te da mu treba pomoć kako bi se riješio Marchese. Zatražio je 200 dolara od nje kako bi šutio o cijeloj aferi.

Marchese se nije dala smesti. Zaprijetila je učeniku rekavši mu kako je njezin otac 'nasilan čovjek koji je proveo neko vrijeme u zatvoru, te da ima veze s mafijom i razgovarat će sa svojim dečkima u New Yorku', koji bi se trebali pobrinuti da učenik nikad više ne zaigra američki nogomet.

Cijela stvar je ubrzo izašla na vidjelo. Policija je prilikom ispitivanja pokazala nastavnici eksplicitne fotografije na što se ona branila tvrdnjom da ih je snimila za svog supruga.

Škola je ubrzo suspendirala Marchese koja se, pritisnuta dokazima, rasplakala u sudnici.

'Ovo nije šala. Svima, ali baš svima upletenima u ovaj slučaj, dogodilo se nešto tragično što je utjecalo na njihove postupke', pokušao je opravdati svoju klijenticu advokat William Dow.

Nastavak suđenja zakazan je za 2. april, a pohotnu učiteljicu, kojoj prijeti 20 godina zatvora, u međuvremenu je napustio suprug koji je sa sobom odveo i djecu, pišu američki mediji.