LIFESTYLE

ISPOVJEST Vodila sam ljubav s 14 muškaraca dok je muž bio u susjednoj sobi!

Strastveno zaljubljeni u seks

(Mi.K.)

14.2.2015

Mari i njen muž, Beri, otvorili su svingerski klub 1997. godine u Šefildu jer "više nisu htjeli da rade nešto što ih ne ispunjava". Kako su oboje strastveno zaljubljeni u seks i svingovanje, odluka je pala sama od sebe.

Par se vjenčao kada je Mari imala samo 19 godina, a sve do 28. godine, Beri je bio jedini muškarac s kojim je spavala. No, tada je suprug kući donio časopis za svingere te joj predložio da probaju da nađu neki par. Iako joj se ideja nije odmah svidjela, zaključili su da vrijedi probati.

Prva promjena partnera s drugim parom prošla je "zabavno i srećno", priča Mari. Od tada, svaki slobodan trenutak koristili su za svingovanje.

"Iznenada, sve je postalo uzbudljivo. Bila bih na poslu i sjetila bih se šta planiram za to veče i prošli bi me trnci", rekla je 63-godišnja žena.

To veče kada je imala najviše partnera, njih 14, počela je računati s koliko je muškaraca u životu spavala.

"Iskreno, ne znam. Procjenjujem da spavam s oko 100 muškaraca godišnje i tako već tri decenije", kazala je i ispričala o toj "plodnoj" večeri.

"Spavala sam s 14 muškaraca na svingerskom partiju u Mančesteru. Sjećam se da sam, za vrijeme puta, bila gotovo nekontrolisano napaljena. Sljedeći dan me sve boljelo, ali na onaj lijep način, kao nakon vežbanja u teretani", rekla je Mari i objasnila da se uvijek osjeća sigurnom jer je njen muž uvijek u sobi s njom ili u susednoj sobi.

U posljednjih godinu dana, imala je samo tri partnera i to zbog povrede koljena.

"Sada hodam sa štapom i smirila sam se. Ali samo malo. Još uvijek imam visok libido, ali sada sam opuštenija. Nisam neko ko bi se oblačio kao žena upola mlađa da bi privukla pažnju. Ali ako me muškarci još uvek smatraju privlačnom...zašto ne?", zaključila je Mari, prenosi portal "24 sata".