LIFESTYLE

Ako želite prijatelja s povlasticama, morate poštovati ova pravila!

Mnogim muškarcima i ženama odgovara seks bez obaveza

(Dž. Č.)

1.2.2015

Prijatelji s povlasticama, odnosno, kres-šema, je sve popularniji oblik muško-ženskih odnosa. Muškarcima i te kako odgovara seks bez obaveza, a to odgovara i mnogim ženama, samo je potrebno da slijede određena pravila.

Budite iskreni

Ovaj odnos zasniva se na obećanju da se radi samo o seksu. Ako u bilo kom trenutku osjetite da počinjete da se vezujete, budite iskreni i razgovarajte s partnerom, odnosno, prijateljem. Ako to ne uradite srce će vam biti slomljeno.

Koristite kondome

Znamo da se čini kao nešto što ne moramo napomenuti, ali nije loše ponoviti. Seks je divna stvar, a ako želite da ostane divna (bez djece i/ili polnih bolesti), kondomi su vaš prijatelj. Ako želite djecu, to je već nešto drugo.

Nemojte biti ljubomorni

Ovo je veći problem ženama nego muškarcima, jer se većina žena emotivno veže za muškarca s kojim ima seksualni odnos. Ljubomora je neprijatelj svake veze, pa i one koja je neobavezna.

Nemojte da se mazite

Poslije seksa lijepo je leći u zagrljaj osobe koju volimo, ali vas dvoje se ne volite. To je samo seks. Nema grljenja i maženja, jer bi to značilo da ste par.