BIH

Fahrudin Radončić gostuje u emisiji Mate Đakovića

Danas na OBN TV u "Teleringu" u 14:35

Redakcija

31.1.2015

Godinama najaktuelnije teme iz svijeta politike i kulture, ekskluzivni i zanimljivi gosti Telering OBN TV već godinama čine jednim od najgledanijih političkih talk showa u Bosni i Hercegovini.

Bez cenzure i fraza, opušteno bit će danas u 14:35 sati kada će Mato Đaković ugostiti Fahrudina Radončića predsjednika SBBBiH.

Sa svojim gostom Đaković će razgovarati o aktuelnim dešavanjima u BiH, ali i regionu sa posebnim akcentom na jednu od najvećih afera u BiH koju iz dana u dan razotkriva Mirsad Kebo, potpredsjednik FBiH, formiranju vlasti na nivou BiH, ulaze li u vlast SBB I SNSD, međunarodnom terorizmu i posljedicama po BiH.

Iskreno i bez cenzure gledatelji će moći vidjeti šta Fahrudin Radončić misli o Bakiru Izetbegoviću, Miloradu Dodiku, Željku Komšiću, Draganu Čoviću, Mladenu Ivaniću, Martinu Ragužu....

U ovonedjeljnom Teleringu možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna. Mato Đaković pokušat će od svoga gosta saznati gdje prestaju politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost.

Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa danas od 14:35 sati samo na OBN TV.