LIFESTYLE

STRAVIČAN ZLOČIN U BERLINU Turčin zapalio živu trudnicu

Njemica Marija P. nije željela abortirati

(Dž. Č.)

27.1.2015

Stravičan i bestijalan zločin, kako ga nazivaju njemački mediji, dogodio se u Berlinu i potresao je cijelu Njemačku! Samo nekoliko nedjelja prije nego što će na svijet donijeti dijete, trudnu Njemicu Mariju P. (19) je živu zapalio njen bivši momak, Turčin Eren T. (19)!

Zajedno s još jednim saučesnikom, Eren T. je prošlog četvrtka djevojku namamio u šumu u berlinskom Adlershofu. Tamo je uslijedila žestoka svađa, nakon čega je jedan od mladića dvaput ubo Mariju nožem u stomak!, prenosi vijesti online.

- Trudna devojka je očajnički pokušavala da se odbrani, a to pokazuju mnogobrojne posjekotine na njenim rukama. Nažalost, napadači su bili jači, a pošto su savladali devojku, oni su je polili benzinom i zapalili! Da sve bude jezivije, obdukcija je pokazala da je Marija u tom trenutku još bila živa. Patolozi su u njenim plućima našli tragove dima, što znači da je još disala, iako se ne zna da li je bila pri svijesti. Marija se do posljednjeg atoma snage borila za svoj i život svog djeteta, ali nije imala nikakve šanse - piše "Bild".

Tijelo spaljene djevojke našli su šetači u petak ujutro, a tokom popodneva istog dana Eren T. se pojavio u policiji da prijavi njen nestanak! Policija ga je saslušala, a on je poslije kraćeg vremena priznao da je bio očevidac jezivog zločina i naveo ime saučesnika. Policija je navela da je Turčin bio potpuno bezosjećajan i hladan i da je tvrdio da je sve ideja njegovog druga koji je u međuvremenu također uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Marija je kobnog četvrtka bila u policiji da prijavi svog bivšeg momka Erena T. zbog toga što joj je prijetio smrću. Ova učenica poslovne škole bila je od septembra 2012. godine u vezi sa Turčinom i preko Facebooka je sanjarila o svojoj ljubavi. Kada je zatrudnila, Eren T. je raskinuo vezu i tražio od nje da abortira zbog njegove porodice koja nije prihvatala Mariju iako je Njemica čak prešla u islam.

Djevojku je sve to pogodilo, pa je na svojoj Facebook stranici poručila bivšem momku: "Željela bih da osjećaš što i ja, a da ja budem tako hladna kao ti. Tada bi tvoje srce krvarilo kao što sada puštaš da moje krvari"!