BIH

Miloradović: Prefinjenost samog događaja nalaže da i dame i gospoda odaberu elegantnu odoru

Bečki bal u Banjoj Luci: Objavljena su upustva o načinu odijevanja

V. S.

26.1.2015

Za Bečki bal u Banjoj Luci, koji se premijerno organizira 14 februara, objavljena su i upustva o načinu odijevanja svih koji planiraju učestvovati u ovom glamuroznom događaju.

- Prefinjenost samog događaja nalaže da i dame i gospoda odaberu elegantnu odoru. Dame ne bi trebale da se pojavljuju u mini suknjama, ukoliko i biraju kraću varijantu, dopuštena je haljina ili suknja koja prekriva koljena. Haljine smiju biti bez ramena i mogu da otkrivaju leđa, preporučuju se čarape, jer gole noge nisu primjerene za događaj. Nakit i galenterija trebaju da budu usklađeni i što je više haljina naglašena, to manje treba isticati nakit i obrnuto. Frizura bi trebalo da bude večernja i različita od svakodnevne, preporučuje se podignuta frizura sa decentnom šminkom koja je prilagođena licu - naglasio je Darko Miloradović, organizator Bečkog bala.

Kada su u pitanju gospoda, preporučuje se dolazak u smokingu, odnosno odijelo koje će u prsnom džepu imati maramicu boje košulje. Čarape bi trebalo da budu crne boje i muški dio publike ne bi trebalo da na Bečki bal dolaze sa ručnim satom. Umjesto njega mogu da ponesu džepni sat, koji je primjereniji ovakvom događaju.

Ulaznice za Bečki bal koštaju 170 eura i za sada je izvjesno da će ovaj događaj okupiti važne delegate iz svijeta diplomatije, ekonomije, medija, politike, kulture iz Republike Srpske i Austrije.