LIFESTYLE

BOLJE OD SAPUNICA Muž opširno i uživo prenosio sve pikanterije o ženinom preljubu!

Priča koja je rasturila društvene mreže

Autor:(A. Vr.)

26.1.2015

Oženjeni muškarac prošlog vikenda zapalio je društvenu mrežu Redit kada je u realnom vremenu objavljivao saznanja o supruginoj prevari.

Tri dana pisao je sve što se događa, prvo predstavivši Reditu sebe i suprugu Jenny. Huffington je objavio je članak s najzanimljivijim dijelovima, pod naslovom "Tip uživo prenosio preljub svoje supruge i ovo je bolje od bilo koje sapunice". Evo kako je to izgledalo:

"Moja supruga i ja smo u braku osam godina. Kad smo se upoznali imali smo 22 i oboje smo diplomirali. Bilo je super dosad, nismo se nikad toliko posvađali da bismo morali da se razdvojimo neko vrijeme ili nešto slično. Jedno drugom smo dali lozinke telefona i mejlova. Jenny je jutros spavala i moj brat joj je poslao poruku. Supruga mog brata Karla i Jenny su planirale da odu na izlet van grada, dok smo moj brat, ja i nekolicina prijatelja htjeli da gledamo fudbal. Moj brat je u poruci tražio da pošalje Karli poruku jer je njoj telefon pao u WC.

Odlučio sam da odgovorim nešto glupo i smiješno, pa sam otvorio prethodne poruke kako bih mogao da smislim dobru foru. Druga prepiska po redu bila je s nekim tipom/ženom koji/a se zove Zak. Nisam znao ko je, ali posljednje  što joj je poslao bio je znak srca.

Na moj užas tamo se nalazila eksplicitna seksualna rasprava o tome šta je on htio da uradi Jenny kad se ona ušunja u njegov krevet. Pronašao sam i nekoliko zajedničkih golih fotografija. Većina je poslana između 1 i 4 ujutro.

Shvatio sam da me žena vara.

Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da je to kraj našeg braka. Sve naše sretno vrijeme koje smo proveli zajedno, putovanja, romantične noći, njoj nisu ništa značile. Spustio sam telefon i otišao u kupatilo da se osvježim dok je Dženi spavala.

To je prevarenom suprugu bilo dovoljno da, u saradnji s "reditorima", odluči da unajmi privatnog detektiva, koji je otišao na put sa njegovom suprugom i bratovljevom ženom. I baš kao i što je očekivao, Jenny se našla sa Zackom, ali i Karla se našla s nekim, s kim je vrijeme provela u hotelu. Od tog trenutka on je počeo da izvještava u realnom vremenu u kratkim crtama što se događa.

"Stigle su u hotel. Zack, Jenny i stranac su ušli u hotel, a Karla je već negdje unutra. Stranac je vjerovatno osoba s kojom se Karla upustila u preljub, pretpostavljam. On izgleda kao prosječan tip, iako je prilično nizak. Ne razumijem kako detektivu uspeva da ih prati, a da ne izgleda sumnjivo.Jenny je uzela ključ od sobe i sve troje otišli su liftom. Trenutno ne znamo ništa više, ne znamo što se događa u sobama. Istražitelja zanima da li da čeka ispred hotela ili je za danas to gotovo? Čini se kao da će ostatak dana provesti u hotelu te da će tamo i spavati...

U redu, dakle svi su u hotelu i nešto rade, vjerovatno imaju seksualne odnose. Pomisao na moju ženu sa drugim tipom me tjera na povraćanje, ali nekako se nosim sa svime. Nema načina da moj detektiv ode na sprat hotela i pokuša da sazna šta se događa. Ostat će pred hotelom još nekoliko sati".

Stvari su se dodatno zahuktale kad je prevareni suprug odlučio da kaže svom bratu šta se događa. Njih su dvojica potom svoje supruge napokon odlučili da pitaju što se događa.

"Iz onoga što su mi rekle, Jenny je spavala sa tipom, a Karla nije, iako je namjeravala. Ne znam šta da vjerujem. Jenny me je zagrlila i zaplakala, uništila mi je majicu. Karla je plakala, ali nije ni prišla svom suprugu.

Moj brat je na licu imao izraz olakšanja, ali i ljutnje. Nekih 15 minuta grdio ih je zbog laganja, potom i koliko su nas povrijedile, a one su još malo plakale. Ja sam bio bijesan. Mislio sam da imamo odličan odnos, nikad nije pokazala da želi da se petlja sa drugim ljudima. Pitao sam je koliko dugo ovo traje i kako su se ona i taj Zakc upoznali, rekla mi je prije nekoliko nedjelja. Bio sam shrvan, ali mi je jasno da je to nešto što je ona željela. Naravno, poigrala se s mojim osjećajima, ali ona očito nije osoba koja se vezuje srcem.

Želi da spava okolo i što se mene tiče, to je u redu. Ali, to se neće događati dok smo mi zajedno, tako da nastavljam s razvodom prema prvobitnom planu", napisao je suprug.