BIH

Intervju s Kornelijem Kovačem, atraktivna Lada Tvrtković, Haris Burina, Danijela Martinović..

Sutra u "Dnevnom avazu" prilog "Panorama"

Redakcija

24.1.2015

U nedjelju, 25. januara, printano izdanje "Dnevnog avaza" donosi novinu u novini, prilog "Nedjeljna panorama", u kojem, između ostalog, možete pročitati intervju s Kornelijem Kovačem, čuvenim kompozitorom, pijanistom i producentom, koji u razgovoru za "Dnevni avaz" kaže, između ostalog, da ljudi pomalo, ali sigurno odlaze.

Sarajka Lada Tvrtković, atraktivna burleskna plesačica i pinap-model, ističe da mrzi kada joj muškarac stane na put. Glumac Haris Burina govori o najtežem trenutku u životu, u kojem je ostao bez majke, kako kaže, jedinog prijatelja bez mita.

Predstavljamo vam i Darku Trajkovića, osnivača prvog nindžutsu kluba u Sarajevu, koji kaže da naše nindže nisu opasne kao one iz holivudskih filmova. Gorčin Zec, reditelj i sin slavnog umjetnika Safeta, ističe da je svakodnevni rad najbolja škola.

Pročitajte još i priču o najseksepilnijim nogama Holivuda, zatim o Tariku Arnautoviću, Bosancu koji je dizajnirao “Swatchove” satove, kako smo iznenadili Adnana Šarana, frontmena grupe “Skroz”, razgovor s Danijelom Martinović, kao i sa Moamerom Kasumovićem, te mnoge druge zanimljivosti...