LIFESTYLE

Pogledajte kako izgleda žena nakon 350 plastičnih operacija

Željela da izgleda kao Barbie lutka

(B.P.)

24.1.2015

Alicia Douvall je engleski model, poslovna žena, televizijska zvijezda. S plastičnom hirurgijom je počela jako mlada, a danas u 36. godini, iza sebe ima više od 350 operacija.

Do 24. godine je tri puta povećavala grudi i dva puta je operisala nos, prenosi 24sata.rs.

Želeći da izgleda kao hodajuća Barbie lutka, Alicia je trpila najbizarnije operativne zahvate kao što je skraćivanje prstiju na nogama da bi joj stopala u sandalama izgledala ljepše.

alicia3

Alicia Douvall

Zbog ove opsesije njena kćerka joj je postavila ultimatum: "Ja ili plastika" i poslije toga Alicia je pokušala da popravi veoma lošu situaciju u kojoj se nalazila. Alarmirala je vodeće hirurge da joj pomognu da se vrati u normalu. Dotle je na operacije potrošila oko dva miliona eura. Ova posljednja, u kojoj su joj vadili implante iz obraza, koštala je 33.500 eura.

alisa

Alicia Douvall

Da bi to postigli, evo šta su hirurzi na operaciji koja je trajala četiri sata morali da urade: isjekli su joj i ponovo zašili uši, razbili su joj nos i isjekli ga da bi joj podigli usnu, u desnu viličnu kost joj je stavljen šraf koji nadoknađuje oštećenje mišića, cijelu vilicu su lomili dva puta da bi joj zategli mišić i na kraju - izvadili su implante iz jagodica.

alicia5

Alicia Douvall

Zbog svoje nekadašnje ovisnosti, za koju kaže da je kao narkomanija, pokušala je i da se ubije i to pred dvogodišnjom kćerkom.