BIH

Fahrudin Bravo opet u akciji: S prijateljicama spasio psa sa krova ruševne kuće

Brat Ermina Brave ponovo oduševio sugrađane

S. B.

23.1.2015

Sarajlija Fahrudin Bravo, kojeg prijatelji znaju kao Caki oduševio je prije nekoliko dana sugrađane kada je ušao u ledenu Miljacku kako bi spasio psa lutalicu, zbog čega su ga prozvali herojem.

Ovaj hrabri momak, brat slavnog glumca Ermina Brave, jučer je opravdao zašto ga zovu herojem. Ovoga puta nije uskakao u vodu, ni vatru ali se našao na krovu ruševne kuće, također, u spašavanju psa. Naime, na poziv prijateljice da se na Vratniku u Ulica Ramića Sokaku srušila kuća i da je u ruševinama zaglavljen pas, Caki i njegove prijeteljice Amira Kofrc i Edina Pašić, također velike ljubiteljice životinja, na licu mjesta došli su u roku deset minuta.

Pas je bio priklješten gredom u predjelu vrata, a njih troje, heroj i ove još hrabrije djevojke bez razmišljanja popeli su se na krov koji se svaki čas mogao obrušiti pod njihovom težinom, skidali crijep po crijep kako bi došli do zaglavljenog psa.

Uspjeli su ga je izvući neozlijeđenog. Ali se jasno vidjelo da je pas prepadnut, a kako nam Amira kaže, njegov tužni pogled govorio im je koliko im je zahvalan.

Pobrinuli za psa, kojem sada traže udomitelja.