REGION

Mimi Oro: Zbog dugog jezika su me zadržali u pritvoru

Glavni makro još na slobodi

(N. K.)

29.12.2014

Mihajlo M., koji se tereti za organizaciju elitne prostitucije u Beogradu u Srbiji, nije saslušan kao osumnjičeni niti je u pritvoru.

- Mihajla M. će u tužilaštvu saslušati u narednih desetak dana, kad policija, kako se očekuje, podnese krivičnu prijavu nakon vještačenja njegovih računara i listing telefonskih poziva s brojeva koji su nađeni u kompjuterima - kažu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Provjera listinga, imena i telefona bi, kako se pretpostavlja, mogla da razotkrije i širu mrežu organizovane prostitucije u Srbiji.

Mihajlo M. je pod sumnjom za posredovanje u prostituciji, za šta je zaprijećena kazna od novčane do zatvora do tri godine. Zasad nema indicija da su u prostituciju bile uključene maloljetne osobe, a takvom slučaju zaprijećena je kazna od jedne do 10 godina zatvora.

Mihajlo M., kako saznajemo, otkriven je slučajno, kad su ga krajem novembra, zaustavili saobraćajci.

- Policajac je tada u automobilu primijetio nekoliko ručnih računara i Mihajlo je zbog toga zadržan. Provjerom je otkriveno da su u računarima brojevi telefona djevojaka po nadimcima, ali i cjenovnik i zarade - kaže izvor za Blic.

Od pet privedenih djevojaka, među kojima je Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i još jedna djevojka bile su osuđene na kaznu od osam dana zatvora. Međutim, ta presuda je ukinuta po žalbi njihovog branioca Danila Nikolića i sudit će im se ponovo.

Starleta Milica Živanović - Mimi Oro tvrdi da nije kriva i da je neosnovano zadržana.

- Nisu imali osnova da me drže ni 48 sati. Zato je presuda i pala. Ne znam ja te termine. U policiji su me zadržali zbog mog dugog jezika. Naravno da nisam kriva i nemaju nikakve dokaze. Nemam šta više da komentarišem i dosta se o tome pisalo. Postoje važnije stvari - rekla je Živanović.

Na pitanje kako baš njoj to da se desi, odgovorila je:

- Ne znam, tako nešto mi se prvi put dešava, možda mi neko smješta...