REGION

KAKO SE BRANILA MIMI ORO Samo ne u zatvor, vidite kako sam lijepa

U zatvoru zbog prostitucije

(M.C.)

27.12.2014

Milica Živanović, pokušala je da izbjegne zatvor zbog bavljenja prostitucijom pričom o dečku koji će je prebiti ako ne dođe kući.

Sudiju za prekršaje, starleta poznata kao Mimi Oro, pokušala je da ubijedi riječima:

- Nemojte sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lijepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama - molila je Mimi, ali je sudija ostala neumoljiva i osudila je na osam dana zatvora.

Mimi Oro, još četiri djevojke i makro uhapšeni su u sredu u jednom beogradskom hotelu.

- Policija je duže pratila mladića za koga se sumnja da je organizovao prostituciju. Onda se došlo i do grupe djevojaka. Svi su uhapšeni u hotelu. Većina djevojaka je odmah platila kaznu i tako izbjegla zatvor, dok je Živanovićeva odvedena kod sudije za prekršaje, koji ju je osudio na osam dana zatvora. Poslije presude, ona je prebačena u ženski zatvor i podnijela je žalbu na presudu - kaže izvor „Blica“ iz policije.

Prilikom hapšenja, kod makroa su pronađena četiri mobilna telefona, laptop, 16 mobilnih telefona sa zlatnim brojevima, tabelarni prikaz zarada djevojaka. U mobilnom telefonu i laptopu nađene su poruke i adrese određenih osoba. U katalogu su bile i slike obnažene Živanovićeve.